Vegán pizza

Kóstold meg vegán pizza választékunk!

FONTOS: A pizza rendelés átmenetileg szünetel éttermünkben.

Válogass vegán pizza választékunkból HELYBEN éttermünkben /1054 Bp Alkotmány u 4, a Parlament mellett/ vagy rendelj a WOLT-on található oldalunkon keresztül és a futár otthonodba viszi! Madal Food WOLT

A pizza vegán formában mindig kihívás, de megtaláltuk azt a sajtot és azokat a vegán összetevőket, amikkel úgyérezzük végre büszkén vállalhatjuk, hogy pizzát is áruljunk és mivel vegán étterem vagyunk, természetesen vegán pizzát.

Pizza választékunkat próbáltuk úgy megalkotni, hogy ne a hagyományos pizzákat másoljuk, inkább próbáltuk a növényi összetevőket kreatívan összeválogatni, megtartva közben a pizza eredeti nápolyi ízvilágát is.

Pizza lisztünk kiválasztásában hosszú keresés után egy bio lisztre esett a választásunk amelyet egy bio malom szállít nekünk, amit egyrészt az egészség szempontjából tartunk fontosnak, másrészt a tesztek során bizonyította liszt, hogy megfelelő pizza tésztát lehet belőle alkotni.

Pizzáinknál nemcsak a liszt kutatásával töltöttünk sok időt, a paradicsomszósz kiválasztása is kiemelt szerepet kapott. A paradicsomszószhoz a paradicsomot Olaszországból hozzuk, egy speciális San Marzano D.O.P. paradicsomot használunk alapanyagként. A San Marzano paradicsom egyike a legjobb minőségű olasz paradicsomoknak és nagyon sok nápolyi pizzériának erre a paradicsomra esett a választása, kiváló ízvilága miatt.

A sajt a következő fontos összetevője a pizzának, ami nyilván növényi alapú táplálkozásnál nem tud rendes sajt lenni. Próbáltuk megtalálni azt a növényi “sajt”-ot, ami jól illeszkedik az authentikus pizza világába és lehető legjobban vissza adja az igazi sajt és pizza élményt. Emellett viszont arra is odafigyeltünk, hogy a “sajtunk” ne legyen tele mindenféle adalékkal.

A pizzáink feltétjeihez próbálunk authentikus, olaszországból beszerzett összetevőket választani. Úgyérezzük megtaláltuk például azt a minőségi olajbogyót, szárított paradicsomot, illetve fűszereket, amik egy nem vegán olaszországi pizzériában is megálnák a helyüket.

Célunk, hogy elérjük, hogy a növényi étrendet követő emberek is olyan pizzát kapjanak, amilyet a hagyományos nápolyi pizza szeretők Budapesten már több kitűnő pizzériában kóstolhatnak.

Vegán Pizza Rendelés

  

 

Válogass vegán pizza választékunkból HELYBEN éttermünkben /1054 Bp Alkotmány u 4, a Parlament mellett/ vagy rendelj a WOLT-on található oldalunkon keresztül és a futár otthonodba viszi! Madal Food WOLT

vegán pizza kovászos